Cool lysestager lavet af grene – Cool candleholders made of branches

5 Jan

Jeg vil lige vise jer en af de ting min 10 årige søn har lavet i skolens juleværksted. Det er skuffende let at lave i følge min søn, men jeg sætter nu stor pris på at lærerne fik lige den fine ide. Og han måtte også indrømme, at han havde lært en masse om hvilke typer træ er hårde og hvilke er bløde.

Og så synes jeg det er fint at når nu skolen ligger i skovbrynet, så sætter lærerne fokus på hvordan eleverne kan bruge de materialer, der er ved hånden. Jeg vil prøve at lokke ham til at lave nogle flere herhjemme så vi har 5-7 forskellige.

DSC_0720

Candleholders made from branches

I will just show you a cool thing my 10 year old son made in the Christmas workshop at school. According to my woodwork loving son it’s disappointingly easy to make. Allthough he did learn something about the hardness of different kinds of wood/trees. I really appreciate when teachers get great ideas like this – easy or not – it’s cool.

Their school is located in the forest and I think it’s fine to teach the students to use the materials at hand. I will try to lure him into make some more at home so we have a least 5-7 different ones.

One Response to “Cool lysestager lavet af grene – Cool candleholders made of branches”

  1. Bolette January 5, 2013 at 8:43 am #

    Hvor er de fine. Sådan nogle gad jeg godt have :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: