Papkasse Butik – Cardbox Shop

16 Jan

Min store søn har lavet verdens finest butik til sin lillesøster inspireret af de små butikker. Og det gode ved papkassekonstruktioner er, at de holder ikke ret længe, så kan man få lov til at lave nogle nye. Og det behøver ikke være så solidt lavet. Denne her er lavet med gaffatape, sejlgarn og papkasser.

Den er lavet ligesom papæskebutikkerne med et H snit, men den øverste del er skåret ud.  I stedet er der limet tag på, og så er der tilføjet skodder så Asta kan lege hun åbner og lukker butikken. Gustav har også lavet en rød postkasse, og en pengekasse indvendigt, hvor der også er plads til Astas marsvine bamse.

Bobles legefigurerne er fine butiksmøbler. Jeg har købt disse brugt og de indgår i mange forskellige lege. Lidt “overdesignet” i farverne, hvis du spørger mig, men de er nu ret geniale.

Det er min lillesøster, der kan hækle legemad. Hvis du som mig heller ikke vil lære at hækle, kan du købe det færdiglavet her. Eller tjek denne her super fede opskrift ud på fin lege sushi her. De grønne spisepindene er fra Rice og koster en 10’er pr stk.

Sommerfugleklistermærkerne er fra Tiger.

Astas bod

Forsiden af Astas bod
The front of Astas shop

bagsiden

Inde i butikken har Asta indrettet sig med forskellige varer og en lille skammel.
Indside the shop where Asta has arranged goods and a stool to sit on.

My big son Gustav has made ​​the world’s finest cardbox shop for his little sister Asta – inspired by the cerealbox shops. And the fun thing about cardboard box constructions is that they don’t last very long, so you’ll soon have the opportunity to make some new ones. And it doesn’t matter if the construction is a bit wobbely – you can make it work caus’ its only for play.

The shop is made with duct tape, string (toh hold the shutters doring day time) and cardboard boxes.

It is made like the cerealbox shops with an H cut but the top of the H is cut out and instead the shop has a roof taped on and shutters added (so Asta can close and open her shop). The shop has a mailbox and a maneybox inside for cash and her toy guinea pig.

The bobles makes great furniture in the shop. I bought these used but the last really well and Asta uses them in many different play situations. So eventhough I find them a bit “overdesigned” in terms of colours they are absolutely great in terms of function. My littlesister has crochet cakes and sushi for Asta. Here is a cool sushi playfood instruction if you want to make some. The green plastic chop sticks are essentials if you ask Asta. They are from Rice.

7 Responses to “Papkasse Butik – Cardbox Shop”

 1. Rodehovedet ;) January 16, 2013 at 7:00 am #

  Sikke da en skøn butik han har lavet til sin søster :D

  • Workshoppi January 16, 2013 at 7:03 am #

   Ja og det er så skægt at se de der lange drenge folde sig sammen og lege butik med hende. PS du må gerne komme og lave orden hos mig – synes vi er i konstant underskud på orden.

 2. Sofie Skriver January 21, 2013 at 10:37 am #

  Hej Gry. Sikke en fin blog med masser fine ideér :D Du har sikkert en masse links til andre gode krea blogs – mon du vil skive en lille liste til os?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: